Profil

Lidt om mig:

Jeg har 25 års alsidig erfaring i arbejdet med børn, unge, voksne og familier - herunder samtaler med mange typer af mennesker med forskellige udfordringer og problemstillinger.

Oprindeligt er jeg uddannet pædagog, men har efteruddannet mig som kognitiv mentor, ID coach og ID psykoterapeut.

På min psykoterapeutiske uddannelse har jeg på mit fjerde år haft "Kærlighed og Parliv" som specialiseret linje. Herunder er jeg inspireret af Imago og EFT parterapi.

Jeg har gennem mit liv arbejdet en del med mig selv, og ved hvad det vil sige, at gå gennem store livskriser, herunder identitetskriser - samt mærket stress og angst på egen krop og sjæl.

Noget af det jeg er optaget af:

Jeg er optaget af det ubevidste og alt det potentiale vi som mennesker indeholder, men sjældent får udfoldet "nok". Jeg er optaget af det, som er henlagt i vores skygge og ikke leves ud. Jeg er optaget af barndommens bagage og psykiske traumer, som vi alle bærer rundt på mere eller mindre - og som kan forhindre os i, at leve et autentisk liv med lys og glæde.

Min overbevisning er, at ved at dele og spejle os i hinanden - hvad enten det er vores sårbarhed eller styrke, vil vi lære os selv bedre at kende og stå ved os selv, med det som er sandt for os.

 

  • Uddannet pædagog fra 1999
  • Certificeret ID Coach fra ID Academy 2024
  • Certificeret Kognitiv Mentor fra Wattargruppens Psykologcenter 2018
  • Certificeret ID psykoterapeut 2019
  • Familiekonsulent/terapeut i FamilieNetværket Næstved Kommune 2019-2022
  • Jeg har deltaget i diverse foredrag og kurser med følgende temaer: Stress, krop og psyke, neurobiologi, den tredelte hjerne, familieopstilling, parforhold, psykisk vold, tilknytningsmønstre og traumeterapi
  • Privat er jeg 46 år, gift og har tre store børn